.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Komplexní služby v oblati rozpočtování a kalkulace

V oboru rozpočtování a oceňování staveb působíme od roku 2010. Máme praxi v inženýrské činnosti při technické přípravě realizací staveb. Také zkušenosti z kalkulačního, rozpočtového a cenového servisu pro různé druhy staveb. 

Specializujeme se na realizaci a rozpočtování:

Nabízíme

Nabízíme komplexní služby v oblasti rozpočtování a kalkulace staveb pro investory, projekční kanceláře, architektonické ateliéry, stavební firmy, fyzické osoby, organizace státní zprávy a jiné subjekty.

Vytvoření předběžného rozpočtu stavby

Vytvoření položkového rozpočtu

Vytvoření výkazu výměr

Vytvoření slepého rozpočtu

Ocenění výkazu výměr dle sazebníku cen stavebních prací zpracovaných jiným subjektem

Kontrola stavebních rozpočtů a nabídek (optimalizace stavby)

Nezbytné práce spojené s realizací stavb

Tvorba harmonogramu, víceprací, méněprací, změnových listů, předávacích protokolů

Práce spojené s dílčí fakturací zakázky (soupis provedených prací, zjišťovací protokol)

Optimalizace stavby

Nabídky stavebních firem se liší až o desítky tisíc korun. Nabízíme shrnutí obdržených cenových nabídek a následné hledání nejoptimálnějšího řešení stavby. Vytvoření slepého rozpočtu stavebních prací umožňuje objednateli jednoduchým způsobem nabídkové ceny jednotlivých uchazečů porovnat a vybrat nejvýhodnější nabídku. Skutečnost, že všichni uchazeči oceňují tentýž slepý rozpočet staveb, Vám garantuje porovnatelnost jednotlivých nabídkových cen.

V návaznosti na naše působení ve stavením odvětví a již realizovaných staveb jsme schopni doporučit, popřípadě pomoci s výběrem jak vhodného zhotovitele stavebních prací , tak dodavatele materiálů

Technický dozor staveb, koordinační činnost

Na základě zkušeností s realizací dopravních a inženýrských staveb nabízíme činnost technického dozoru a koordinaci staveb.

Technický dozor investora provádí odborný dohled při provádění stavebních prací, kontroluje průběh stavebních prací, použití správných materiálů dodržování technologických postupů a dohlíží na správné financování zakázky. Výsledkem činnosti technického dozoru investora je úspora času a peněz investora.

 

 

Domluvte si konzultaci ZDARMA

Zarezervujte si termín ještě dnes

Naše práce

Už od roku 2005

Mezi naše klienty patří velké firmy, ale i běžní občané, kteří zatoužili po pohodlí ve svém domě. Všechny práce provádějí specializovaní odborníci s více než 20-ti letou praxí.

Poptávka

+420 739 204 616

Tomima s.r.o.

Zde Vložte Text Nadpisu

Naše firma si zakládá na pracovitosti, kvalitě odvedené práce a pohodě jak v našem kolektivu, tak i spokojenosti našeho zákazníka.

KONTAKT